Duindoorn handzeep 100 gram

Mild en verzorgend. Ingrediënten: Kokosvet, palmvet, duindoorn, glycerine, mengsel van etherische olie.

Duindoorn vloeibare handzeep 250 ml

Mild en verzorgend. Ingrediënten: Duindoornolie, verzeepte olijfolie, verzorgende kokosolie, suikertenside, bio-ethanol, glycerine, mengsel van etherische olie.

Duindoorn handcreme 100 gram

Voor het hele gezin. Ingrediënten: Duindoornolie, glycerine, mengsel van plantaardige olieen, kokosvet, sheabutter, calendula extract, bijenwas, mengsel van natuurlijke etherische olieen, citroenzuur, myrrhe.

Duindoorn huidolie 100 ml

Een 100% natuurlijke huidolie die de huid weer in evenwicht brengt. Ingrediënten: Duindoornolie, amandelolie, sesamolie, mengsel van etherische olie.

Duindoorn gezichtsolie 30 ml

Uitermate geschikt voor de verzorging van de tere gezichtshuid. Ingrediënten: Duindoornolie, teunisbloemolie, jojoba-olie, amandelolie, abrikozenpitolie, mengsel van natuurlijke etherische olie.

Gezichtscreme zeekruiden 100 gr

Een milde gezichtscreme op basis van een uniek mengsel van diverse zeekruiden als zeewier, algen, zeekraal en zeekool. Deze creme is uitermate geschikt voor de verzorging van de huid en het tegengaan van ouderdomsverschijnselen van de huid. Houdt de huid elastisch en jong. De creme bevat een natuurlijke melange van diverse zeekruiden, wassen en vetten. Natuurlijke etherische oliën zorgen voor een aangename geur.
Gebruik: Naar behoefte dagelijks meermalen dun aanbrengen. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht, gaaf en mooi. Bevat geen synthetische toevoegingen.

Duindoorn bodyscrub 275 gram

Mild en reinigend voor ieder huidtype. Ingrediënten: Zout, suikertenside, vermalen duindoornbesjes, duindoornolie, amandelolie, mengsel van etheriche olie.

Duindoorn shampoo 250 ml

Verzachtend en verzorgend. Voor ieder haartype. Ingrediënten: Duindoornolie, tensiden(verzeepte kokosolie), maisglucosezeep, zout, glycerine, citroenzuur, mengsel van natuurlijk etherische olie.

Waddenbadzout bospaadje 275 gram

Met kamille en kruizenmunt. Ingrediënten: Zout, kruiden* en etherische olie.

Waddenbadzout duinwandeling 275 gram

Met duindoornbessen en een aangename citroengeur. Ingrediënten: Zout, kruiden* en etherische olie*.

Waddenbadzout heideveld 275 gram

Met vossebessen/cranberries en de verkwikkende geur van spar en eucalyptus. Ingrediënten: Zout, kruiden* en etherische olie*.

Waddenbadzout zeebries 275 gram

Met lavendel en zeeaster. Ingrediënten: Zout, kruiden* en etherische olie*.